Festmenuer

Buffet # 5 • Varmrøget laks på salatbund med re- jer, ærter, flutes og dressing • Helstegt oksefilet • Kyllingespyd • Marinerede grillkøller • Timianristede kartofler • Bagte kartofler • Flødesauce • Mixed salat med dressing • Hjemmebagt brød • Hjemmelavet is med jordbærsauce Kr. 259,- Buffet # 6 • Rejecocktail med flutes og dressing • Helstegt oksemørbrad • Skinkemignon med champignon, ba- con & tomat • Marineret kalkun • Flødekartofler • Timianristede kartofler • 2 slags sauce • Salatbar med dressing • Hjemmebagt brød • Hindbærtærte med creme fraiche kr. 309,- Frokostbuffet # 7 • Marinerede sild med karrysalat • Lun fiskefilet med remoulade og citron • Tartelet med høns i asparges • Roastbeef med remoulade og re- vet peberrod • Hamburgerryg med italiensk salat • Brie med druer • Brød og smør Kr. 129,- Frokostbuffet # 8 • Marinerede sild med karrysalat • Kryddersild med kapers og løg • Æg med rejer og mayonnaise • Lun fiskefilet med citron og remou- lade • Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder • Mørbrad med champignon a la creme • Frugtsalat • Brød og smør Kr. 169,-

RkJQdWJsaXNoZXIy ODQzMzI=