Festmenuer

Buffet # 1 • Tunmousse med dressing • Fiskefilet med remoulade og citron • Frikadeller med kartoffelsalat • Tarteletter med høns i asparges • Gryderet (af svinemørbrad) med ris • Brie og druer Kr. 173,- Buffet # 2 • Tunsalat med melon • Kyllingefilet med grøntsager • Pandekager med rejefyld • Græske frikadeller med kartoffelsalat • Skinke med stuvet spinat • Jordbærtærte med creme fraiche Kr. 208,- Buffet # 3 • Fisk Royal - dampet rødspætte på risbund med rejer, asparges, flutes og dressing • Helstegt oksefilet med salat • Skinke med flødekartofler • Kalkunwok med grøntsager og ris • Osteanretning med 2 slags ost, frugt og kiks Kr. 229,- Buffet # 4 • Tarteletter med høns i asparges • Helstegt oksefilet • Honningmarineret skinkesteg • Flødekartofler • Halve bagte krydderkartofler • Flødesauce • Mixed salat med dressing • Hjemmebagt brød • Frugter med råcreme Kr. 239,-

RkJQdWJsaXNoZXIy ODQzMzI=